Tο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας (προσοχή: περιέχει βίαια βίντεο και 2 τρομακτικές φωτό)

Γίνεται πολλή συζήτηση τις τελευταίες μέρες για την επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών με Μολότοφ και πέτρες στο Α.Τ. Ομόνοιας. Οι αστυνομικοί την επόμενη μέρα, με πρωτοφανή ενεργητικότητα προέβησαν σε μια πολύ "αυθόρμητη" διαμαρτυρία υπέρ της προστασίας της ζωής τους, κρατώντας μάλιστα ένα πανό εξίσου "αυθόρμητο", με τέλεια γραφιστικά από γραφίστα και τέλεια πλαστικοποίηση από επαγγελματία. Τα άρθρα των εφημερίδων με πηχυαίους τίτλους "Ήθελαν νεκρό αστυνομικό" απευθύνονται στον μέσο φυσιολογικό άνθρωπο ο οποίος δεν θέλει νεκρό κανένα, πιο πολύ όμως σε εκείνους που δεν γνωρίζουν για την προστασία της ζωής ποιών μιλάμε. Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν μιλάμε για εξίσου φυσιολογικούς ανθρώπους.

Μιλάμε γι αυτούς που πρόσφατα συμμετείχαν στην δολοφονία του  Ζακ Κωστόπουλου προσφέροντας του μια δεύτερη κλοτσοπατινάδα ενώ ήταν ήδη βουτηγμένος μέσα στα αίματα, και στην συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες ενώ ήταν ήδη νεκρός σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας 
(http://www.iefimerida.gr/news/448146/nosokomeiakoi-giatroi-periyvrisi-nekroy-oi-heiropedes-ston-zak-kostopoylo.) 

Μιλάμε  γι αυτούς που μετά από συμπλοκή μαζί τους και την προσαγωγή του στο ΑΤ Ομόνοιας, μυστηριωδώς κατάφεραν να τους πεθάνει ο κρατούμενος εντός του κρατητηρίου λίγες μόλις μέρες πριν τον Κωστόπουλο (https://www.inewsgr.com/327/mystirio-me-thanato-kratoumenou-sto-at-omonoias--sybloki-me-tous-astynomikous-prin-ti-syllipsi.htm). 

Σε αυτό το ΑΤ Ομόνοιας συμβαίνουν πολλοί αιφνίδιοι θάνατοι κρατουμένων μετά από "ανάκριση", να κι άλλος ένας 
https://m.naftemporiki.gr/story/126112/syn-aifnidios-thanatos-allodapou-meta-apo-anakrisi-sto-at-omonoias.

Πολλές φορές οι δολοφονημένοι κρατούμενοι είναι αλλοδαποί, π.χ Σουδανοί όπως εδώ (https://athens.indymedia.org/post/837180/).

Καμιά φορά δεν πεθαίνουν, απλώς βασανίζονται στο στυλ του Αμπού Γκραμπ   (http://vathikokkino.gr/archives/3368)

Αν είναι μετανάστες, δεν παίζει ρόλο αν είναι 10 και 14 χρονών, όλοι είναι κατάλληλοι για βασανισμό εάν σου επιτρέπεται να διασκεδάζεις βασανίζοντας ανθρώπους, όπως εδώ 
(http://www.kathimerini.gr/877203/article/epikairothta/ellada/kataggelies-gia-kakopoihsh-anhlikwn-prosfygwn-sto-at-omonoias---ti-apanta-to-ypoyrgeio)

Μερικές φορές, στις πιο ελαφρές μέρες, οι μπάτσοι του Α.Τ. Ομόνοιας, δεν θέλουν να σκοτώσουν στο ξύλο κάποιον, θέλουν απλώς να τον εξευτελίσουν γι αυτό παίζουν ένα ωραίο θεατρικό  δικής τους επινόησης, στο οποίο διακρίθηκε ο Νίκος Τσίντζας που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο (https://www.youtube.com/watch?v=EbbDXUjMoDw).


Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ανάγκασε την Διοίκηση να τον περάσει από Πειθαρχικό αλλά επειδή δυό χρόνια μετά η μέρα του Πειθαρχικού δεν είχε έρθει ακόμα, ο Τσίντζας συνέχιζε απρόσκοπτα την ψυχαγωγία του όποτε του κάπνιζε και μας έδωσε ένα άλλο βίντεο, πιο πλήρες, αυτό   (https://www.youtube.com/watch?v=su_-AhP3yjY.)
Ποια είναι η γνώμη γενικώς των αστυνομικών για όλα αυτά; Νομίζω πως ο εκπρόσωπός τους Μαυροειδάκος εκφράζει με πολύ μεγάλη σαφήνεια τόσο την επιθυμία του για ξύλο, βασανισμούς, κλπ, όσο και την βεβαιότητά του ότι ποτέ δεν θα τιμωρηθεί κανείς όταν λέει "σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει...γιατί σε εμένα δεν αρέσει κάτι άλλο
(https://www.huffingtonpost.gr/entry/se-opoion-aresei-e-apantese-toe-proedroe-tes-enoses-astenomikon-yia-to-neo-vinteo-me-ton-zak-kostopoelo_gr_5bad3271e4b0425e3c21b9d3)

Με λίγα λόγια, πριν ανοίξει κάποιος το στόμα του να υπερασπιστεί την ασφάλεια της ζωής των αστυνομικών, πρέπει να σκεφτεί λιγάκι πόσων ανθρώπων η ασφάλεια της ζωής κινδυνεύει από τους αστυνομικούς και πόσων χάνεται. Κι αν νομίζετε ότι όλα αυτά δεν σας πολυ-αφορούν διότι είστε ήσυχοι άνθρωποι, κοιτάτε την δουλειά σας, δεν βρίσκεστε σε καμία ομάδα υψηλού κινδύνου κλπ, κάνετε λάθος. Ο Γρηγορόπουλος βρισκόταν 100% στην ομάδα ανθρώπων που δεν κινδυνεύουν από τους αστυνομικούς, μέχρι εκείνη την μέρα που δολοφονήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. χρησίμευε στην μάνα του για να φυλάει τον δρόμο έξω από το κοσμηματοπωλείο της καθαρό από ύποπτα στοιχεία και μάλιστα να διώχνει και τους φτωχούς από τα παγκάκια για να μην βρωμίζουν την ωραία εικόνα. Κι όμως ο 15χρονος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στην καρδιά χωρίς ούτε καν συμπλοκή,  από ένα αστυνομικό που τον φώναζαν Rambo και έως σήμερα είναι αμετανόητος.
Επειδή λοιπόν ποτέ δεν ξέρετε τι θα του καπνίσει του Rambo  που σας σταματάει με το αυτοκίνητο ή την μηχανή για δίπλωμα, ποτέ δεν ξέρετε αν θα βρεθείτε πεζός σε μια καταδίωξη αστυνομικών που είναι fast and furius και σας πατήσουν με το περιπολικό,  ποτέ δεν ξέρετε αν θα βρεθείτε σε πορεία και όσοι αστυνομικοί σας λιώσουν στις κλωτσιές μετονομαστούν σε ζαρντινιέρα, δεν τα ξέρετε όλα αυτά ούτε για σας, ούτε για τα παιδιά σας, κρατάτε μια πισινή όταν μιλάτε για την ασφάλεια των αστυνομικών. Προς το παρόν  οι μόνοι που κινδυνεύουν είναι όλοι οι άλλοι από τους αστυνομικούς.



Υ.Γ. στην επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας υπήρχαν δύο τραυματίες αστυνομικοί. Εδώ είναι οι πολύ φριχτές φωτογραφίες των τραυμάτων τους. Να μην δουν το θέαμα τα παιδιά. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικολόγοι και σεξισμός (προσοχή, περιέχει περιγραφή σεξουαλικής παρενόχλησης)

«Ευαίσθητη περιοχή» με γεύση και άρωμα φράουλα.

Ο έρωτας στην εποχή των μειωμένων προσδοκιών